Co. οργάνων HongTuo DongGuan, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

Κίνα DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Χρησιμοποιούμε τα dh-300 εδώ στο Μάντισον και λειτουργεί καλά για μας. Το μέγεθος του δείγματος που χρησιμοποιούμε είναι 3» Χ 3» που είναι για το ανώτατο μέγεθος. Θα ήταν καλύτερος εάν ένα από τα άλλα πρότυπα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μεγαλύτερο μέγεθος του δείγματος.

—— Tony Warrington

Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος. Σοβαρή και γρήγορη ομάδα. Αποτελεσματικός μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Συστήνω αυτήν την επιχείρηση. Χρόνος παράδοσης πολύ γρήγορος. Καλές τιμές.

—— Jean luc di vanno

Producto de calidad. Rápido Envío. Volveré ένας comprar. Gracias

—— sorribas του Jordi

Τα colis et d'avoir fait LE maximum CE du suivi de Merci χύνουν une livraison τα promis rapide très comme

—— Jean Bourlet

άριστο vendeur, réponds ταχυδρομείο Au rapidement très. reçu EN 1 semaine de Λα chine vers Λα Γαλλία.

—— gilbert munoz

Είμαι Online Chat Now

DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd
Αίθουσα Γραφείο Αποθήκη γραμμή παραγωγής συνεργείο Επίσκεψη Αίθουσα Συσκέψεων
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DahoMeter, Quarrz
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Δεδομένου ότι καθιερώθηκε το 2002, ο μετρητής Daho έχει ειδικευτεί στον εξεταστικό τομέα πυκνότητας να αναπτυχθεί, την καινοτομία και την παραγωγή. και έχει αφιερώσει για να παρέχει densimeter τη υψηλή ακρίβεια, την εύκολη λειτουργία και την καλή διάρκεια. Σήμερα είναι το πιό γνωστό επαγγελματικό densimeter εμπορικό σήμα στην Κίνα μετά από τις αποκτημένες μεγάλες προσπάθειες για δεκαετίες. Είναι αυτό μπορεί να υποστηρίξει ένα wideness του τομέα συμπεριλαμβανομένου του στερεού, του στερεού πορώδους, της σκόνης, του υγρού., κ.λπ. και άλλο εξεταστικό πρόγραμμα σχετικά με την πυκνότητα.

Ο μετρητής Daho είναι το εμπορικό σήμα που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Κίνα, μαζί με την καλύτερη ποιότητα και τη δυνατότητα να παρασχεθεί η ολοκληρωμένη υπηρεσία, επεκτείνουμε την επιχείρηση στο εξωτερικό.

Η ανταγωνιστικότητα πυρήνων είναι η ψυχή του εμπορικού σήματος για να επιζήσει και να αναπτυχθεί. αυτό που είναι το απώτατο πλεονέκτημα του μετρητή Daho είναι επαγγελματικό, τεχνολογία, ποιότητα και υπηρεσία. καταλαβαίνουμε βαθειά ότι το κλειδί για να κερδίσει την αγορά είναι βασισμένο στην ικανοποίηση των πελατών, επομένως, επαγγελματική τεχνολογία, η αξιόπιστη ποιότητα και η έγκαιρη υπηρεσία θα ήταν τα απαραίτητα στοιχεία που συντηρούν τους πελάτες καλύτερα. Αφ' ετέρου, ο μετρητής Daho πραγματοποιεί τη διοικητική φιλοσοφία που εντελώς είναι «προτεραιότητα πελατών, ποιότητα πρώτα, υπηρεσία που κερδίζουν» και το πνεύμα υπηρεσιών που είναι «γρήγορη απάντηση, αξιοπιστία, thoughtfulness»

Η δυνατότητα να εξυπηρετήσουν και το πρατήριο βενζίνης είναι ο καθρέφτης για να παρουσιάσουν δύναμη του εμπορικού σήματος. επίσης είναι το ορατό εργαλείο για να υποστηρίξει τους πελάτες. Ο μετρητής Daho δίνει πολλή προσοχή στο εκπαιδευτικό προσωπικό για την τεχνολογία για να σιγουρευτεί ότι οι πελάτες θα έπαιρναν τα αξιόπιστες προϊόντα και την υπηρεσία. επίσης εξασφαλίστε τη δυνατότητα να περάσει ολόκληρη η διαδικασία, όπως οι τεχνικές διαβουλεύσεις, επιχειρησιακός χειρισμός, εγκατάσταση και να διορθώσουν, υπηρεσία μεταπωλήσεων., οργάνωση 4 μετρητών κ.λπ. Daho διαφορετικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών γύρω στην Κίνα, βρίσκονται αντίστοιχα σε Dongguan, ShenZhen, το Πεκίνο, και HangZhou. Σε Dongguan, χτίσαμε το εξεταστικό κέντρο σε Aug.2013. Εν γένει, τι κάναμε είναι να κάνει η βελτίωση στην ποιοτική υπηρεσία για να ικανοποιήσει όλα τα είδη απαιτήσεων των πελατών.

Καθώς ακολουθήστε για την άριστη ποιότητα και τη διακριτική υπηρεσία, το εμπορικό σήμα του μετρητή Daho παίρνει ισχυρότερο και ισχυρότερος βαθμιαία κατευθείαν εξυπηρετήστε τους πελάτες πέρα από την προσδοκία τους. Βαθμιαία η αγορά μιλά καλά για αυτό το εμπορικό σήμα. και τελικά οι πελάτες τοποθετούν την εξάρτηση σε το. Με αυτό το είδος βοήθειας, πρόοδος μετρητών Daho στην πρώτη γραμμή της πυκνότητας που αρχειοθετείται.

Το μέλλον εξαρτάται από όπου στεκόμαστε, η καινοτομία μπορεί να κάνει να ονειρευτεί πραγματοποιήθηκε. ο μετρητής Daho στόχου είναι έτοιμος να χτυπήσει είναι να γίνει ο σφαιρικός ηγέτης densimeter του εμπορικού σήματος. θα κολλήσουμε στον επαγγελματικό δρόμο, θα κρατήσουμε το πραγματικό και πρωτοποριακό πνεύμα, για να παρέχουμε την υποστήριξη για να βελτιώσουμε την ανάλυση της εξεταστικής ακρίβειας για όλες τις βιομηχανίες και θα κάνουμε να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη για την κοινωνία, καταβάλτε επίσης pygmy προσπάθειά μας για το «όνειρο της Κίνας» επίσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Julie Zhong

Τηλ.:: 86-13267004347

Φαξ: 86-769-2318-1253

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Ψηφιακός μετρητής πυκνότητας

DH - εναλλασσόμενο ρεύμα 100V 300 πυκνότητας κόκκων μετρητών πλαστικό - 240V για το υλικό PVC/PE

Υψηλής ακρίβειας ψηφιακό πυκνότητας υγρό Densimeter θερμοκρασίας μετρητών σταθερό

Ηλεκτρονικός χρυσός αγνότητας μετρητής ο χρυσός Karat Purity Analyzer πυκνότητας ελεγκτών ψηφιακός

Στερεός υγρός μετρητής συγκεκριμένης πυκνότητας σκονών, χημική συσκευή μέτρησης πυκνότητας

Καθολική μηχανή δοκιμών

Ηλεκτρονική μηχανική PC μηχανή δοκιμής συμπίεσης ελέγχου εκτατή

Υψηλός - μηχανή δοκιμής ποιοτικών υδραυλικών αντλιών, καθολική υδραυλική μηχανή 1000KN δοκιμής

Εκτατή καθολική μηχανή δοκιμής/μηχανή δοκιμής δύναμης για το λαστιχένιο πλαστικό δέρματος

Wdw-2 μηχανή δοκιμής επιμήκυνσης/ενιαίος ελεγκτής επιμήκυνσης καλωδίων στηλών

Πλαστικά μηχανής έλξεως

Αυτόματος ελεγκτής δεικτών ροής λειωμένων μετάλλων υψηλής ακρίβειας για τη μέτρηση του ποσοστού μαζικής ροής λειωμένων μετάλλων

Ψηφιακός πλαστικός ελεγκτής αντίκτυπου εκκρεμών Izod και Charp με έλεγχο από υπολογιστή

Ψηφιακό Cantilever και απλοί πλαστικοί μηχανή δοκιμής/ελεγκτής δύναμης αντίκτυπου Izod ακτίνων

Με έλεγχο από υπολογιστή μηχανή δοκιμής διαστρεβλώσεων θερμότητας συσκευών μαλακώνοντας σημείου HDT/Vicat

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ψηφιακός μετρητής πυκνότητας προμηθευτής. © 2018 - 2021 digitaldensitymeter.com. All Rights Reserved.